Onze kwekerij is gelegen in Vossem, een deelgemeente van Tervuren. Vossem ligt centraal in Brabant en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel, Leuven of Overijse.
Robeet boomkwekerijen is een familiebedrijf van vader op zonen, die sinds 1996 de leiding waarnemen.
Ons bedrijf richt zich naar particulieren evenals naar tuinaannemers en – architecten.

Wij beschikken dan ook over een ruim assortiment planten van de kleinste vaste plant tot bomen en coniferen tot 10 m hoog.

Onze kwekerij is opgevat als een aangelegde tuin voorzien van meer dan 3000 meter verharde wandelpaden. U kan dan ook een hele tijd rondwandelen tussen onze bomen, sierstruiken, coniferen, rozen, haagplanten en fruitbomen. Heeft u liever planten uit pot dan kunnen wij u een mooi assortiment vaste planten, sierstruiken en zware solitaire planten aanbieden.

Ook Italiaanse planten zoals camellia’s, palmbomen, groenblijvende eiken en vele anderen kunnen bij ons bewonderd worden.

Al onze planten zijn van prima kwaliteit en regelmatig verplant, zij hebben elk een label met daarop informatie zoals prijs, hoogte, bloeitijd en standplaats.

Verder staan wij met ons team ter beschikking voor goede raad en plantadvies, indien gewenst kunnen de planten geleverd en of aangeplant worden.